Saiwolos

Naam therapeut: Mevr. P.J.M. Smit - van Meel
Vestigingsplaats: Dronten
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: Dukaat 29 , 8253 BL, Dronten
Contact:
    - Website: www.saiwolos.nl
    - Telefoon praktijk: 0321 324131
    - Mobiele telefoon: 06 263 804 94
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Voor een snelle en pijnloze eliminatie van allergieën.

Als NAET-therapeut zorg ik door middel van een  massage langs ruggenwervels dat allergieën verdwijnen. Er worden dan prikkels naar de hersenen gestuurd om de foutieve informatie, de overgevoeligheid, te wissen. Je kunt niet alleen last hebben van bekende allergieën zoals die voor pollen oftewel hooikoorts en voedsel maar je kunt overgevoelig zijn voor alles onder de zon, inclusief de zon zelf.

Als bioresonantietherapeut kan ik ook klachten van niet-allergische oorsprong behandelen. Ook daarbij ga ik uit van het zelfherstellende vermogen dat ieder mens van nature bezit. Als bijvoorbeeld een hart met z'n specifieke frequentie niet trilt zoals het hoort te trillen, kun je de juiste trilling aanbieden aan het lichaam middels een matje dat zich onder het lichaam bevindt. Het hart gaat nu in de juiste frequentie meetrillen. Zo geef je een stimulans aan het lichaam het probleem zelf op te lossen.

Van kinds af aan ben ik een zeer gevoelig type. Op latere leeftijd heeft een NAET-therapeut mij weer in balans gebracht. Dit vond ik zo fantastisch dat ik mij deze methode eigen heb gemaakt, zodat ik ook vele mensen een allergie-vrij-leven kan bezorgen.

Sinds 2009 heb ik een eigen praktijk waarbij ik naast genoemde technieken ook ervaring heb opgedaan met iriscopie en Levend Bloed Analyse. Daarbij  komt de kennis opgedaan als levensmiddelentechnoloog goed van pas. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de studie acupunctuur, een verdere verdieping van de NAET-methode en een groot onderdeel van de Chinese Geneeswijze.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.