De Stille Stroom

Naam therapeut: Mevr. W.M.F.M. Thijssen - van den Thillart
Vestigingsplaats: Brunssum
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Klingbemden 173 , 6441 KX, Brunssum
Contact:
    - Website: www.destillestroom.nl
    - Telefoon praktijk: 0522 045 564 052 2
    - Mobiele telefoon: 0522 064 441 860 9
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Mijn kracht ligt in het aanraken, zowel letterlijk als figuurlijk.

ZIT JIJ LEKKER IN JE VEL?


Als natuurgeneeskundig therapeut zorg ik dat je meer baas wordt over je klachten. Er wordt gewerkt aan volledig herstel of aan vermindering van klachten als een volledig herstel niet meer mogelijk is.

De behandeling is er altijd op gericht  om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en te vergroten.

Mijn kracht is mensen letterlijk en figuurlijk aan te raken waardoor hun bewustzijn ten aanzien van hun eigen gezondheid wordt vergroot.

Ik heb dertig jaar als verpleegkundige in de reguliere gezondheidszorg gewerkt.
Inmiddels ben ik 11 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk. Doordat ik voortdurend bezig ben gebleven om mij verder te scholen is mijn rugzak met behandelmogelijkheden zeer gevarieerd geworden.

In iedere behandeling stem ik mij steeds opnieuw volledig af op degene die bij mij is en daarmee op zijn huidige ervaringen, (on)welbevinden en omstandigheden. Dat is mijn leidraad om te bepalen hoe ik mijn behandeling van dit moment bepaal.  De laatste wijziging kan ook tijdens de behandeling worden doorgevoerd.

In praktisch iedere behandeling worden verschillende methoden gebruikt toegesneden op wat deze persoon op dit moment nodig heeft. 

Mijn invalshoek voor de behandeling is doorgaans via het lichaam. Echter zowel lichaam als geest worden hierbij aangesproken.

Tegenwoordig zijn niet veel mensen zich bewust van hun gehele lichaam. Ik maak mij er sterk voor om dit contact te herstellen. Gezondheid, geluk en harmonie kunnen alleen gevonden worden door het contact met ons lichaam te verbeteren of te herstellen. Door een beter contact met je lichaam wordt je krachtiger gezonder en gelukkiger.

Wilma van den Thillart.
Praktijk     De Stille Stroom

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.