Praktijk Maartje Zuiddam

Naam therapeut: Mevr. M. Zuiddam
Vestigingsplaats: Den Haag
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Kinesiologiei
Adres: Abdis Badelogehof 8 , 2544 NX, Den Haag
Contact:
    - Website: www.praktijkmaartjezuiddam.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 156 598 94
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Het lichaam is een spiegel van de ziel

In de praktijk wordt gewerkt met kinesiologische spiertesten, technieken en het bijbehorende gereedschap. Spiertesten worden gebruikt om te communiceren, technieken om balans te brengen en gereedschap. Het gereedschap dat de resonatie bezit om een bepaalde trilling te veroorzaken brengt energie in beweging, die tijdens een balans overgebracht wordt naar de client, waardoor storende trillingsfrequenties omgezet worden in harmonische (gezonde) trillingsfrequenties. Het gereedschap waarmee gewerkt wordt bestaat uit testbuisjes, catchers, pyramides, kristallen en nutriënten.

Ziekte ontstaat door een negatieve (storende) trilling. In verbinding met je oorspronkelijk wezen in combinatie met spiertesten, technieken en hun gereedschap wordt het lichaam opnieuw afgestemd, waardoor er een ander deuntje gespeeld wordt.  Door interpretatie van de juiste vraagstelling en bewustwording met behulp van de bijbehorende tekst van het gereedschap worden de oorzaak en de weerspiegelingen achter de klacht duidelijk. De valse noten verdwijnen en het orkest werkt weer harmonieus samen. Hierdoor komt er meer balans in het lichaam, waardoor je veranderd bent, anders om gaat met situaties en problemen kunt overwinnen. Het zelfgenezend vermogen gaat aan het werk om de klachten te overwinnen. Als jij verandert, veranderen jouw klachten.

Graag tot ziens in de praktijk:

Maartje Zuiddam
06-15659894

Praktijk Maartje Zuiddam
Abdis Badelogehof 8
2544NX Den Haag

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.