Zeven Zwanen

Naam therapeut: Mevr. C.A.M. Tuijp
Vestigingsplaats: Diemen
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Reinier Castelijnstraat 16 , 1111 AX, Diemen
2e praktijkadres: Borgerstraat 102 , 1053 PW, Amsterdam
Contact:
    - Website: zevenzwanen.blogspot.nl
    - Telefoon praktijk: n.v.t.
    - Mobiele telefoon: 06 10773670
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Goede holistische therapie voor een gezond lichaam en een heldere geest.

Heb je lichamelijke en/of psychische klachten, zoals burn-out of depressie? Zit je niet lekker in je vel, loop je tegen je eigen grenzen aan en zoek je goede therapeutische begeleiding ? Dan ben je bij praktijk voor natuurgeneeskunde ZEVEN ZWANEN aan het goede adres. Je bent  van harte welkom. Laat jezelf op een positieve manier ondersteunen en geef jezelf de ruimte om te helen en gezond te worden.

 

Mijn naam is Catharina Tuijp en ik ben Holistisch therapeut. Gezondheid, natuurgeneeskunde  en de mogelijkheid tot (zelf)heling hebben van jongs af aan al mijn interesse; eerst in (geneeskrachtige) planten, later vanuit mijn eigen ervaringen in de gezondheidszorg en het complementaire werkveld en nog later in mijn werk als docent beeldende vorming. Daarin vond ik een krachtig therapeutisch instrument met een duidelijk waarneembare helende werking.

 

Mijn kracht als therapeut ligt in het geven van een diephelende holistische psychotherapie waarin verschillende werkvormen worden gebruikt, speciaal afgestemd op de cliënt, de hulpvraag en het moment.

 

Mijn hart gaat uit naar de ontmoeting met de ander en het samenwerken aan het proces van verandering, vernieuwing en revitalisatie. Mijn passie is het begeleiden van anderen in het proces van (zelf)heling.

 

In mijn praktijk word je op een positieve, ondersteunende manier begeleid. Daarin zijn je autonomie en het eigen verantwoordelijkheid nemen voor je gezondheid van groot belang.  Je leert goed naar je lichaam te luisteren en een veilige ruimte te creëren om in alle rust te kunnen helen. Ik besteed veel aandacht aan het neerzetten van een veilige en stevige basis van waaruit je kunt gaan werken en helen. Daarnaast zijn mededogen, humor en het gevoel dat je mag leren ook van belang in jouw proces.

 

Door in therapie te gaan maak je een bewuste keuze om goed voor jezelf te zorgen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.