Natuurlijk Gezond

Naam therapeut: Mevr. N.C. Bosveld
Vestigingsplaats: Zutphen
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Laan van Neder Helbergen 4 , 7206 DK, Zutphen
2e praktijkadres: Laan van Neder Helbergen 4 , 7206 dk, Zutphen
Contact:
    - Website: www.natuurlijkgezond.eu
    - Telefoon praktijk: 0575 513124
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Gezondheid is de som van lichamelijke, geestelijke en emotionele harmonie

                              Natuurlijk Gezond zijn en blijven          

Wie ben ik?

Ik ben Nicolette Bosveld en werk sinds medio 2008 in mijn praktijk Natuurlijk Gezond waar ik mensen van jong tot oud help en behandel met diverse lichamelijke klachten. Ik ben alleenstaande moeder van een zoontje van 7 jaar. In mijn praktijk werk ik zowel met hele jonge kinderen als oudere mensen die ik help bij diverse klachten. 

Missie

Mijn missie is om mensen met diverse uiteenlopende klachten effectief en pijnloos te helpen op een natuurlijke wijze en hen bewust te maken van hun eigen rol op het gebied van gezondheid en herstel of verlichting. Dit doe ik met behulp van natuurgeneeskundige behandelmethodieken en medische apparatuur (APS en Airnergy) en voeding en lifestyle coaching.

Ik heb door mijn eigen persoonlijke ervaring en in mijn werk gezien en ervaren dat veel klachten op een effectieve manier te verhelpen of te verzachten zijn met behulp van natuurgeneeskundige behandelingen en/of voedingsadviezen. Veel mensen heb ik hiermee effectief en blijvend geholpen en zij zijn mij dankbaar hiervoor. Vanuit mijn fascinatie voor dit mooie vak leer ik nog steeds dagelijks bij in de praktijk en volg ik nascholingen zodat ik up to date blijf op het gebied van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid.

Aanvullend

Het zelfregulerend vermogen van ons lichaam is enorm groot en een mooi instrument om gebruik van te maken, aangevuld met behandelingen of adviezen vanuit de natuurgeneeskunde. Vanuit deze visie en kennis wil ik ook mensen en kinderen bereiken. Daarom geef ik lezingen, workshops en trainingen op het gebied van mindfulness, straling en vitaliteit op scholen, bedrijven en aan belangstellenden. 

Bedrijven

Ik kom in mijn praktijk ook regelmatig met mensen in contact die vanwege arbeidsgerelateerde klachten niet of nauwelijks kunnen werken. Vanuit mijn eigen werkervaring voor grote en kleinere organisaties, heb ik een heldere kijk en visie hoe ik mensen kan ondersteunen bij uitval of ziekte (burnout- en andere werk gerelateerde klachten). Het mooie hiervan is dat ik vaak sneller en effectiever kan werken. Mensen worden op deze manier bewust van hun eigen rol op het gebied van gezondheid en herstel. Bedrijven en werknemers kan ik ook goed begeleiden ter preventie van ziekte en uitval. Ik bied hiervoor verschillende trajecten aan die men kan volgen van workshops tot vitaliteitstrajecten binnen organisaties.

Graag tot ziens in mijn praktijk! 

Warme en gezonde groet, Nicolette Bosveld

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.