Chi-Ori

Naam therapeut: Mevr. Isabel B. van Alphen
Vestigingsplaats: Hoogland
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Zandkamp 175 , 3828 GL, Hoogland
Contact:
    - Website: www.chi-ori.nl
    - Telefoon praktijk: 033 8885657
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

DE WEG NAAR BETER! Complementaire zorg op hoog niveau

In mijn NATUURGENEESKUNDIGE PRAKTIJK - CHI-ORI - wordt je vitaliteit onder de loep genomen, samen met de klachten die er zijn. Door middel van onderzoek en een uitgebreide vragenlijst speur ik naar de werkelijke oorzaak van klachten. Er wordt een energie-herstelplan opgemaakt. Met een persoonlijk voedingsadvies en (voor)behandelingen aan de Bicom worden organen geactiveerd en de doorbloeding verbeterd.

UNIEKE SAMENWERKING BINNEN CHI-ORI
Door mijn samenwerking met Daniel Snijders, Acupunctuur-Specialist, kan een breed gebied in de natuurgeneeskunde worden bestreken. Er wordt hiermee vooral een brug geslagen tussen Oosterse en Westerse geneeskunst

Wij hebben met name voor kanker een pakket uitgewerkt, waarbij we een goede ondersteuning kunnen bieden op de reguliere behandelingen. Wij kijken hierbij vooral ook naar oorzaken van de ziekte, zoals verkeerde voeding, leefmilieu, straling, etc.

OPTIMALE VOEDING Het eten van de juiste voeding voor jou kan je veel brengen. Graag begeleid ik je heel concreet bij wat je beter wèl en wat je beter niet eet, afgestemd op je conditie en constitutie. Je voelt je (weer) fit en vitaal en het juiste gewicht voor jou ligt binnen handbereik! In veel gevallen worden naast voeding (vaak tijdelijk) kruiden, natuurlijke supplementen en/of reinigingskuren voorgeschreven ter ondersteuning van het energieherstelplan. Ik werk het liefst met zo weinig mogelijk supplementen.

SPECIALISATIES
Ik heb mij door nascholing en masterclasses toegelegd op de darm, doorbloeding, hormonen, mineralen en natuurlijke voeding als basis voor gezondheid.

 

"DE WEG NAAR BETER" Met veel plezier heb ik een infoboek samengesteld, als handige leidraad op weg naar beter. Met informatie over gezonde voeding èn leefstijl, waarbij alles wat je tot je neemt wordt belicht. Zowel de crèmes die je òp je lijf smeert, als het voedsel wat je ìn je lijf stopt en alles waar je je lichaam aan blootstelt, zoals stralingsvelden en dergelijke...

In dit boek vind je de nodige aanwijzingen op het gebied van juiste voeding, beweging, cosmetica en leefstijl met lekkere gezonde recepten en handige tabellen. Het infoboek dient als naslagwerk en ondersteuning van de consulten, waardoor je de geboden adviezen en informatie gedoseerd tot je kan nemen en je minder consulten nodig hebt.
Doe er je voordeel mee. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden!!!
Houd er rekening mee dat je voor een persoonlijk advies (op maat) het beste een afspraak kan maken. Je wordt dan "doorgelicht" op eventuele tekorten of behoeften in het lichaam. (Denk aan mineralen, hormonen, etc.)
Veel leesplezier!

Met een gezonde groet van Isabel B. van Alphen

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.