Nyinje

Naam therapeut: Mevr. A.T.F. Johannesma
Vestigingsplaats: Heerlen
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Psychosociale therapie
Adres: Sint Barbarastraat 121 , 6415 RS, Heerlen
Contact:
    - Website: www.nyinje.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 499 282 28
Waardig lid:
- erkend door VBAG
- niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars
- geregistreerd in het basisregister
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Accept what is, Let go of what was Have faith in what will be

Heeft u een ziekte of zware periode in uw leven gehad? En bent u op zoek naar een vitaliserende en herstellende behandeling?  Of heeft u last van (faal)angsten, een burn-out of andere mentale klachten en bent u op zoek naar een goede behandeling? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Daarnaast kan ik veel betekenen voor mensen met extreme vermoeidheid, chronische ziekten en huidklachten.

Mijn naam is Mieke Johannesma. Sinds 2012 heb ik een praktijk in natuurgeneeswijzen, coaching en complementaire zorg.

In mijn praktijk Nyinje (dit betekent zon) behandel ik u op een hollistische wijze. Dit betekent dat ik rekening houd met de gehele mens en samen met u de dieperliggende oorzaken van uw klachten ga achterhalen. 

De behandelingen die ik geef, zijn er onder andere op gericht dat u, als cliënt, handvatten aangereikt krijgt. Op deze manier kunt u zelf leren hoe u het zelfgenezende vermogen van uw lichaam kunt blijven stimuleren en hoe u gebruik kunt blijven maken van uw eigen krachten. Zeker bij chronische (lichamelijke/psychische) klachten blijkt deze wijze van behandeling voor een significante verbetering te zorgen. Gemiddeld zijn er tussen de drie en acht behandelingen nodig.

Doordat ik ben opgeleid als E.E.N therapeut (Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde) kan ik uit een scala van behandelwijzen putten. Ik maak gebruik van kennis uit de Traditionele Europese Geneeskunde, maar ook van de Oosterse Geneeswijzen. Daarnaast heb ik ruim 28 jaar ervaring als verpleegkundige en als leidinggevende in de reguliere gezondheidszorg.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.