Natuur Werkt!

Naam therapeut: Mevr. B.A. Boxstart
Vestigingsplaats: Stavenisse
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Poststraat 66 , 4696 RB, Stavenisse
Contact:
    - Website: www.natuurwerkt.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 231 358 15
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Natuur Werkt! Op een andere manier kijken naar uw klachten.

Altijd moe, steeds opnieuw verkouden, alweer een lastige ontsteking of allergie, hoofdpijn, gevoelige darmen, een slechte stoelgang… Misschien wordt bewegen lastiger, heeft u steeds weer last van eczeem, zijn er reuma-achtige klachten en wordt u beperkt in de dingen die u graag wilt doen. Misschien waarschuwt uw arts u voor diabetes, of zouden uw bloeddruk of cholesterol beter wat lager kunnen zijn.

Lastige klachten. De medicijnen die u gebruikt helpen wel wat, maar lossen niks op. Uw (huis-) arts zegt dat u er ‘maar mee moet leren leven’. Klinkt dat bekend?

Zit u lekker in uw vel?
Het zou kunnen dat u er baat bij heeft om uw klachten op een andere manier te laten behandelen. Uw lichaam kan veel hebben, veel ongemak kan het zelf oplossen. Maar soms is er meer nodig. Het kan zijn dat de zelfgenezende kracht van uw lichaam door de jaren heen dusdanig is uitgeput, dat u er eigenlijk steeds net niet ‘bovenop’ komt.

Natuur Werkt!
Ik kijk niet naar uw afzonderlijke klachten, maar naar u als persoon. Lichaam en geest zijn immers één! Stilstaan bij de hele persoon en het op natuurlijke wijze ondersteunen van de zelfgenezende kracht die ieder mens in zich heeft: dat is het uitgangspunt van Natuur Werkt!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.