Christine Weidema Voetreflexologie

Naam therapeut: Mevr. C. Weidema
Vestigingsplaats: Mierlo
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Voetreflextherapie
Adres: Kleine Vuurvlinder 56 , 5731 ZJ, Mierlo
Contact:
    - Website: www.christineweidemavoetreflexologie.com
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 280 566 13
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Pak je klacht tot in de kern aan

Last van maag en darmen? Nier- en blaasklachten? Of heb je regelmatig hoofdpijn of migraine? Hoewel mijn werkwijze en aanpak bij veel meer ongemakken en aandoeningen succes heeft, zijn dit mijn specialisaties. De combinatie van de westerse en de originele authentieke Chinese voetreflexologie is heel doeltreffend en aan te bevelen als je je klacht tot in de kern wilt aanpakken. Het werkt op zeer veel aspecten van lichaam en geest.

Natuurgeneeswijzen draaien om de ‘oorsprong’, om het ‘natuurlijke’. Ik durf zelfs te zeggen ‘de essentie van het leven’. Het is mijn visie dat je met klachten ook anders om kunt gaan dan simpelweg een pijnstiller slikken tegen pijn of een pilletje slikken om je gevoel van onvrede weg te duwen. Dat uitgangspunt lag dan ook aan de basis van mijn besluit om voetreflextherapeut te worden. Ook mijn werk bij beroepsvereniging de VBAG (beroepsvereniging voor complementaire geneeswijzen) was een grote stimulans. Want vooral in die functie raakte ik onder de indruk van het effect van veel natuurlijke therapieën. In mijn eigen praktijk laat ik mensen dat effect nu ook ervaren.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.