Praktijk Bewust Beter Voor Je Lijf

Naam therapeut: Mevr. A.J.M. Timmermans
Vestigingsplaats: Veghel
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychodynamische therapie
Adres: Heilig Hartplein 33 a, 5462 EB, Veghel
Contact:
    - Website: www.fysiotherapietimmermans.nl
    - Telefoon praktijk: 0339 236 911 44
    - Mobiele telefoon: 06 236 911 44
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Kies voor Jezelf!

Bent u op zoek naar goede psychologische hulp? Naar een therapeut die naar u luistert en u serieus neemt? Zoekt u hulp bij chronische pijn, paniek, burn-out, alsmaar piekeren, verandering van leefstijl of rouwverwerking, dan bent u op het goede adres bij ‘BewustBeterVoorJeLijf’.

Heeft u doelen of vragen zoals:
"Ik wil vanaf nu de dingen in mijn leven anders aanpakken"
"Ik wil stoppen met ……… (roken, constant geïrriteerd zijn, op de bank blijven zitten"
"Ik wil mijn grenzen leren aangeven",
"Ik wil mijn prioriteiten leren stellen"
“Wat wil ik en wat zijn mijn behoeften op dit moment?"
"Waar leef ik voor?”

Psychodynamische therapie leert u het hoofd te bieden aan uw dagelijkse situatie. U wordt bewust van uw automatismen en u gaat tijdens een sessie van een uur (maximaal anderhalf uur), ervaren wat hier van de reden is. Het gaat om bewustwording zodat u voelt wat u nodig heeft: "Wat heb ik nodig op dit moment?" U leert om uw gevoelens en behoeften te uiten. U leert herkennen waarom u de dingen doet zoals u ze doet; de therapie ondersteunt u, zodat u beter kunt omgaan met veranderingen. U leert keuzes maken die u weer de baas maken over uw leven. ‘Word (weer) jezelf’! Kijk op mijn website: www.bewustbetervoorjelijf.nl om meer te lezen over mijn werkwijze.

U heeft het voordeel dat ik naast psychodynamische therapeut ook fysiotherapeut ben en ik zodoende veel kennis heb over het lichaam, de juiste manier van bewegen en ziekten. Dit is een mooie aanvulling omdat ik ook uw lichamelijke klachten kan onderzoeken, een diagnose kan stellen en uw klacht kan behandelen.

Ik vind het belangrijk dat u zich als mens gezien, gehoord en begrepen voelt en niet als product of klacht. Daarbij zet ik u graag als totale persoon in beweging. U als mens met uw lijf, uw denken, uw stemming, uw manier van leven in uw omgeving met uw werk, financiën, gezin, sport en bezigheden.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.