Marita Versteeg

Naam therapeut: Mevr. M.M.H. Versteeg - van 't Klooster
Vestigingsplaats: Hoogland
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Hamseweg 68 , 3828 AG, Hoogland
Contact:
    - Website: www.maritaversteeg.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 484 501 91
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Stress? Hou het simpel!

Marita Versteeg (1962) Sinds 2002 heb ik een zelfstandige praktijk. Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik me gespecialiceerd in stressconsulting en burn-out.

Na 8 jaar les te hebben gegeven in stressmanagement en verschillende massagetechnieken richt ik me vanaf 2010 vooral op mijn praktijk en het geven van trainingen.

Uit ervaring weet ik dat wanneer je de controle kwijt bent, korte en effectieve oefeningen het best werken. Bovendien spelen er bij overspannenheid of burnout meer factoren een rol. Op zo’n moment geeft het inzicht om daar samen met een onafhankelijk persoon naar te kijken. Het is belangrijk om weer een balans te krijgen tussen gevoel en verstand.  Ook voeding speelt hierbij een belangrijke factor.

Mijn interesses gaan uit naar de ontwikkelingen in de neurobiologie. Hierin wordt steeds meer duidelijk over het functioneren tussen lichaam en geest. Het is niet meer nodig om eindeloos te graven in ons verleden. Door nieuwe inzichten zijn stress en andere blokkades sneller te verhelpen. Met deze kennis wil ik u graag begeleiden.
Het leukste van mijn werk vind ik de interactie. Samen ontdekken.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.