mimeya

Naam therapeut: Mevr. A. Pul
Vestigingsplaats: Zoetermeer
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychodynamische therapie
Adres: Zwammerdamstraat 168 , 2729 KC, Zoetermeer
Contact:
    - Website: https://mimeya.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 364 576 20
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Mimeya Alice bij rouw en verlies

Mimeya betekent levenscirkel. Er zijn vele verschillende fasen in het leven. Rouw en verlies zijn daar een onderdeel van en zijn daardoor onlosmakelijk met het leven verbonden. Dat is de cirkel van het leven en hierdoor krijgen wij een kans om te groeien en ontwikkelen. We vinden het vaak lastig om met onze eigen verliezen om te gaan en met de rouw van anderen. Dan is het heel fijn om iemand te hebben die je daarbij kan begeleiden. Verlies van de ander dwingt ons immers ook vaak om naar ons eigen leven te kijken...


Verlies en rouw is een gezonde reactie op het kwijtraken van datgene of diegene waaraan je gehecht bent. De mogelijkheid om dit verlies op de juiste manier te kunnen verwerken is essentieel. Dan kun je je leven weer oppakken en is dit proces een nieuwe kans om andere keuzes voor het vervolg van jouw leven te maken.
Bij rouw leef je in een dubbele realiteit. Enerzijds moet je erkennen dat iemand of iets er niet meer is, anderzijds gaat je eigen leven verder en draait de wereld door. Bij verlies en rouw is het essentieel je aandacht te richten op het verlies maar ook op het opbouwen van een leven zonder datgene of diegene waaraan je gehecht was. Dat is vaak een zware opgave.


Bij de begeleiding die ik geef krijg je de ruimte om 'op verhaal te komen’. Ik geef ruimte voor je emoties, handvatten die helpend zijn om te leren om te gaan met die emoties en gedachten en situaties die jouw rouwproces mogelijk stagneren. Hierdoor zul jij je balans hervinden om daarna je verlies te kunnen integreren in je leven. 


Als verpleegkundige heb ik veel kunnen betekenen voor de mensen die door ziekte hun gezondheid, soms tijdelijk, kwijt waren. In mijn werk sta ik dicht bij de dood van de mensen die aan het einde van hun leven zijn en ondersteun daarbij tevens de achterblijvers. Voor mij gaat het in deze processen van verlies over de essentie van leven, juist ook als we aan het einde van ons leven zijn aangekomen. Ik werk vanuit mijn ervaring en begeleid vanuit mijn hart.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.