Aaluna

Naam therapeut: Mevr. Y.P.H. Kempen
Vestigingsplaats: Venray
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Bergweg 4 ka26, 5801 EG, Venray
Contact:
    - Website: www.aaluna.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 524 330 11
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Aaluna, praktijk voor balans en groei

Welkom bij Aaluna ! Een praktijk waarin wordt gewerkt vanuit een holistische visie waarbij een mens als één geheel beschouwd wordt. Gezondheid en welzijn bestaan wanneer lichaam en geest in harmonie zijn. Deze balans kan op verschillende manieren gestimuleerd worden. Je kunt hierbij denken aan lichaamsgerichte behandelingen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren of de inzet van coachingsmethodieken om inzicht in bijvoorbeeld gedragspatronen te krijgen.


Voor wie kan Aaluna iets betekenen?
Bij vele lichamelijke en/of emotionele klachten, aandoeningen en diagnoses, maar ook ter preventie!  In overleg bepalen we gezamenlijk de aanpak welke passend voor jou is. Dit betekent dat bij de ene persoon het accent kan liggen op coaching en bij een ander gestart zal worden met een meer lichamelijke behandeling. In een dergelijke behandeling wordt, middels de ‘natuurlijke energierivieren van een lichaam’ ofwel de meridianen, gewerkt aan balans in de energieverdeling in jouw lichaam.
Voorbeeldenklachten kunnen zijn: burn-out, darmproblematiek, allergieën, depressies, ziekte van Lyme, whiplash, migraine, overgangsklachten, stressgerelateerde aandoeningen, rugpijn, pijnsyndromen, littekens, herstel na breuken, operaties, herstel na ongevallen en chronische aandoeningen. Deze lijst is verre van compleet.


Wie ben ik?
Mijn naam is Yvette Kempen. Met Aaluna leef ik daadwerkelijk mijn passie. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en je te begeleiden in jouw ontdekkingstocht naar balans en groei. Hier zijn vele mogelijkheden voor. Bij de ene persoon vraagt het lichaam, in de vorm van klachten, aandacht en bij een ander is het werken met verlangens en mentale of emotionele blokkades de sleutel. Welke ingang het ook is, het zelfhelende vermogen van mensen zie ik als een enorme kracht en een wonder om toeschouwer van te mogen zijn!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.