(Eigen)Wijs integratieve kinder- en jeugdtherapie Dommelen

Naam therapeut: Mevr. K. van Hirtum
Vestigingsplaats: Dommelen
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Looierwei 16 , 5551 SZ, Dommelen
Contact:
    - Website: www.eigenwijskindertherapie.nl
    - Telefoon praktijk: 06 113 219 68
    - Mobiele telefoon: 06 113 219 68
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Het is prachtig om te zien hoe een kind of jongere weer helemaal opbloeit. Als ik daaraan mijn bijdrage mag leveren, kan ik daar alleen maar dankbaar voor zijn"

Extra steuntje in de rug voor kinderen en jongeren

Even niet lekker in je vel zitten, het gebeurt ons allemaal wel eens. Ook kinderen en jongeren omdat ze bijvoorbeeld bang zijn voor een toets of te maken krijgen met het verlies van een dierbare. Soms heeft u als ouder al veel geprobeerd en weet u even niet meer hoe u uw kind hierin het beste kunt ondersteunen. Misschien dat integratieve counseling of therapie dan uitkomst kan bieden.

 

Professionele begeleiding op maat

(Eigen)Wijs begeleidt kinderen en jongeren vanuit een integratieve benadering via counseling of therapie. Integratief wil zeggen dat er verschillende visies en behandelmethoden worden toegepast in de begeleiding. Op deze manier sluit de begeleiding optimaal aan bij uw kind en zijn hulpvraag. Ieder kind is tenslotte uniek.

Door middel van gesprekken en activiteiten krijgt een kind de ruimte om zichzelf beter te leren kennen. Waardoor hij zijn kwaliteiten kan ontdekken en verder ontwikkelen om te komen tot eigen oplossingen voor de moeilijkheid die hij ervaart. De gedachte hierachter is dat ieder kind, bewust of onbewust, zelf weet wat hij nodig heeft om zijn moeilijkheid op te lossen. Alleen soms heeft hij ondersteuning nodig bij het zoeken naar de oplossing die het beste bij hem past.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over (Eigen)Wijs, neem dan gerust vrijblijvend contact op via 06-1123 1968 of karin@eigenwijskindertherapie.nl. Naast begeleiding van kinderen en jongeren verzorgt (Eigen)Wijs ook lezingen, workshops en trainingen voor kinderen en jongeren, ouders en verzorgers, maar ook voor leerkrachten, zorgprofessionals of andere belangstellenden.

http://www.eigenwijskindertherapie.nl

https://www.facebook.com/eigenwijskindertherapie/

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.