Praktijk Regina Wolf

Naam therapeut: Mevr. R.A.W. Wolf
Vestigingsplaats: Zeist
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Utrechtseweg 133 , 3702 AC, Zeist
Contact:
    - Website: www.reginawolf.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 543 564 32
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker (Carl Jung)

Coaching gaat over jezelf. Over je drijfveren, je dromen en je gezondheid. Over wat in balans is in je leven, maar ook om te kijken wat er niet fijn is. In mijn praktijk begeleid ik mensen met vragen op allerlei gebied: vitaliteit, zelfontwikkeling, spanning en ontspanning, werk, het verliezen van werk of het verlies van een dierbaar iemand. Ik bied je een veilige omgeving om antwoorden te vinden op vragen die je hebt.
Ik kijk naar je met een integrale blik. Voor mij staat het een niet los van het ander. Alle aspecten die een rol spelen bij je vraag kunnen aan bod komen in een coachgesprek. In jouw eigen tempo en op jouw eigen manier.
Als je dit prettig vindt, ondersteun ik de behandeling met lichaamsontspanning. Je ligt daarbij op een behandeltafel terwijl wij in gesprek gaan. Het is het meest comfortabel als je gemakkelijk zittende kleding aan doet die niet knelt.
Vanuit mijn Praktijk Regina Wolf, kijk ik naar je als een uniek mens. Daarmee is ook jouw weg van ontwikkeling en transformatie uniek. Ik ga een stapje verder dan bewustzijn, ik begeleid je op weg naar transformatie. Alle stappen die je hiervoor nodig hebt, stem ik af op jouw individuele behoeften en vragen. Coachen is per slot van rekening begeleiden op maat. Je staat zelf aan het roer.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.