Touched by Mirjam

Naam therapeut: Mevr. M.P.A.J. van der Linden - Vromans
Vestigingsplaats: Bergeijk
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Schutsboom 65 , 5571 MR, Bergeijk
Contact:
    - Website: www.dekempenmassage.nl
    - Telefoon praktijk: 0497 572 920
    - Mobiele telefoon: 06 104 998 44
Waardig lid:
- erkend door VBAG
- niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars
- geregistreerd in het basisregister
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Aandacht voor de hele mens

Heb je te horen gekregen dat je maar met je klachten moeten leren leven, er is bijv. niets te zien op foto’s en er komt ook niets uit het bloedonderzoek. Vaak kan ik met massagetherapie (evt. gecombineerd met Bachbloesemtherapie, Reiki of mindfulness) wel iets doen om je te helpen, je klachten te verlichten. Ik vind het belangrijk om aandacht te geven en echt te luisteren.

Als massagetherapeut werk ik vanuit een holistische visie, ik benader de mens als geheel en niet alleen de ziekte/klacht. De mens is een fysieke, emotionele, mentale en spirituele eenheid. Er moet dus van alle kanten naar een klacht gekeken worden. Veel lichamelijke klachten hebben een emotionele, mentale of spirituele oorzaak.

Massagetherapie kan helpen bij diverse klachten zoals rug/nek/schouderklachten, migraine, stress, hoofdpijn, niet lekker in je vel zitten...

Vaak bestaat een behandeling uit verschillende technieken. Zo kan een behandeling tegen hoofdpijn bijvoorbeeld bestaan uit: bindweefselmassage, cupping therapie, hoofdpijnmassage en medical taping. De behandeling kan nog ondersteund worden met Bachbloesemtherapie, Reiki of mindfulness(oefeningen).
Meer informatie kun je vinden op: http://www.dekempenmassage.nl

Ik ben Mirjam van der Linden en ik vind het fijn om mensen te helpen. Ik krijg veel voldoening en energie als ik cliënten behandeld heb en ze tevreden naar huis gaan om vervolgens een week later weer graag terug te komen voor de vervolgbehandeling. Ik doe mijn werk erg graag, er is niets leuker dan van je hobby je werk te maken.
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.