Body Reset

Naam therapeut: Mevr. T.J.H. Crabeels
Vestigingsplaats: Oss
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Asterstraat 3 , 5342 BL, Oss
Contact:
    - Website: www.bodyresetcentre.com
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 225 423 05
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Body Reset brengt je in balans! Klachten verdwijnen door de oorzaak aan te pakken.

Body Reset: hormoon-onbalans, allergieën/intoleranties, burn-out, vermoeidheid, hoofd-, buik- en darmklachten, pijn, slapeloosheid en veel meer…

http://www.bodyresetcentre.com

Als natuurgeneeskundige kan ik u helemaal resetten en weer in balans brengen. Dat kan beter voelen dan dat u u ooit van tevoren gevoeld hebt.

Het begint met het opzoeken van de oorzaak, het geplante zaadje van uw ongemakken. Aan de hand daarvan volgt een behandeling op maat, met de beste techniek voor uw specifieke klacht. Uw leefstijl wordt bekeken en opnieuw geadviseerd indien nodig blijkt. Dit haalt het beste uit uzelf en zorgt ervoor dat u weer helemaal in balans hersteld.

Als ervaringsdeskundige heb ik ondervonden dat door deze werkwijze meerdere klachten tegelijkertijd weg kunnen vallen. Er zijn drie niveaus waarop u behandeld wordt: fysiek, fysiologisch en emotioneel. Dat is heel belangrijk omdat het invloed heeft op uw hele systeem. U bent namelijk niet alleen een been, een arm of een hoofd. U wordt behandeld als geheel met verschillende technieken die uitgaan van het zelfherstellende vermogen waar ieder mens over beschikt. En dat is ook wat mij in deze therapie aanspreekt.

Body Reset kan helpen bij…
Hormonale klachten, allergie-en intolerantie, burn-out, vermoeidheid, buik- en darmklachten, hoofdpijn, auto-immuunziekte, trauma, fobieën, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie, allergieën, intoleranties, toxines, eetstoornissen, onzekerheid, angsten, schuldgevoel, verslavingen, concentratie, nieuwetijdskinderen, hooggevoeligheid, ADD, ADHD, autisme, pijn, scheefstand, scoliose en nog veel meer.

Over mijzelf
Ik ben Tanja Crabeels en heb de Belgische nationaliteit. Ik woon met mijn gezin sinds 1999 in Oss, met tussendoor een uitstapje van vijf jaar naar Dubai. Ik hou van tennis, skiën, golf en heb een grote passie voor de werking van ons lichaam in zijn totaliteit: hoe we ons zelfgenezend vermogen kunnen aanspreken waarvan leefstijl een heel belangrijke is. Deze kennis deel ik met enthousiasme zodat ook u uw zelfgenezend vermogen thuis kan aanspreken. Dit versnelt het proces van de behandelingen. Ook leert u om uw valkuilen te herkennen en daar tijdig mee om te gaan, inclusief oefeningen. 

Voor wie?
Voor iedereen die bereid is om zich voor honderd procent in te zetten om het verschil te maken.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.