PuurPotentieel

Naam therapeut: Mevr. R.M.A. van Herpen
Vestigingsplaats: Hoornsterzwaag
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Luxemburg 11 , 8412 CG, Hoornsterzwaag
Contact:
    - Website: www.puurpotentieel.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 499 063 60
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

PuurPotentieel - Over leven na verlies en verandering

Door echt te luisteren naar je gevoel, je innerlijke stem(men) ontdek je de kracht van je innerlijke potentie. Deze is puur, zonder vorm of opgelegde verwachtingen en hiermee is het mogelijk om tot helderheid, oplossingen en nieuwe mogelijkheden te komen. Door angst en kwetsbaarheid heen kan altijd een nieuwe weg worden ingeslagen.

> Heb je te maken met plotseling veranderende omstandigheden of een ingrijpend verlies?

Ik help jou, je team, je familie om vanuit deze kwetsbare situatie antwoorden en mogelijkheden te vinden om tot nieuw evenwicht te komen.

Ieder mens is uniek en is op eigen wijze ‘bereikbaar’. Op basis van kennis, intuïtie en goed waarnemen kies ik voor de meest passende benadering. Je wordt uitgenodigd jezelf vanuit hart, hoofd, gevoel en eigen wijsheid te uiten. Je zult worden gehoord en gezien en dit geeft ruimte om verder te komen.

Klanten werken graag met me samen omdat ik een warme, veilige bedding bied waarin men zich in vertrouwen openstelt en zichzelf kan zijn. Er is rust, respect en een open mind zodat er oprecht verbinding kan worden gemaakt. Zo wordt er contact gelegd met de dieperliggende essentie en ontstaat er nieuw perspectief!

Ik zie mijn eigen leven als een exploratie; (her)ontdekken en her-inneren wie ik van oorsprong ben. Door in nieuwe ervaringen te stappen en door mensen werkelijk te ontmoeten voed ik mijn verlangen naar groei en ontwikkeling. Mijn drijfveer is een warme bron van inspiratie en reflectie te kunnen zijn voor de wereld om mij heen. Zodat steeds meer mensen geraakt en ertoe bewogen worden hun Pure Potentie te leven.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.