Vitality Massage

Naam therapeut: Dhr. J.M. Janssen
Vestigingsplaats: Den Haag
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Triggerpointtherapiei
Adres: Beresteinlaan 599 , 2542 JP, Den Haag
Contact:
    - Website: www.vitality-massage-den-haag.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 553 642 90
Waardig lid:
- erkend door VBAG
- niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars
- geregistreerd in het basisregister
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Wil jij weer soepel bewegen zonder pijn?

Wordt het bukken om iets op te rapen steeds moeilijker? Voel je spanning in je schouders en rug? Word je ’s nachts wakker van de pijn? Is achterom kijken lastig? Kun je je tenen niet meer aantikken als je staat? Last van hoofdpijn of migraine? Moe en futloos?
 
Zo maar wat voorbeelden van klachten die jouw plezier beperken. Je kan je favoriete sport niet meer beoefenen. Je hebt te veel pijn om te genieten van je hobby. Je meldt je steeds vaker ziek op je werk. Je mist je collega’s en vrienden op de sportclub. Waar is die actieve ‘ik’ in jouw leven gebleven?

 
Herken je jezelf hierin? Dan is het tijd voor actie. Ik help je graag met massage en triggerpointtherapie je oude ‘ik‘ terug te vinden. Weg met de zeurende pijn en bewegingsbeperking? Wordt weer soepel, fit en vitaal. Bruis van energie.

 
Ik ben Jetze Janssen en behandel klachten met triggerpointtherapie. Triggerpoints (spierknopen) zijn plaatselijke verkrampingen in de spieren. Ze verdwijnen niet vanzelf en geven vaak klachten elders in het lichaam. Zo kunnen spieren in je nek en onder je sleutelbeen pijn geven in je duim en wijsvinger. Bij alle bovenstaande klachten spelen triggerpoints een belangrijke rol. Triggerpoint-therapie is gericht op het inactief maken van de triggerpoints, het wegnemen van pijn en het weer gezond laten functioneren van je spieren.
 
Ik start altijd met een kort onderzoek naar achterliggende oorzaken. Daarbij kijk ik onder andere naar de relatie tussen jouw (pijn)klachten en de daarvoor mogelijke verantwoordelijke triggerpoints. Ik stel een effectief behandelplan op en geef je een instructie hoe je de klachten ook zelf kunt behandelen. Ik werk holistisch en geef ook adviezen over een gezondere leefstijl. 

 
Triggerpointtherapie wordt vergoed door de meeste aanvullende zorgkostenverzekeringen. De vergoedingen zijn afhankelijk van je polis.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.