Maatschap van der Doorn & van Dijk fysiotherapie & manueeltherapie

Naam therapeut: Dhr. G. van der Doorn
Vestigingsplaats: Beverwijk
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Yin-therapiei
Adres: Beatrixlaan 6 , 1947 HS, Beverwijk
2e praktijkadres: Kennemerstraatweg 464 2.29, 1851 NG, Heiloo
Contact:
    - Website: www.beterbewegen.nu
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 531 061 62
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Voor elk probleem is een oplossing

Ons lijf bestaat uit een aaneenschakeling van botten en gewrichten. Stel u staat te wachten in de verkeerde rij van de kassa, Hoe staat u dan? Vaak een gestrekt been en het andere gebogen, dit doet iets met het bekken, de rug, de heup en de schouders. Ons lijf is dus goed in het compenseren van houding. Net zo als het lopen met een steentje in de schoen. Wanneer er klachten zijn die steeds terugkeren of onvoldoende herstellen is er vaak een verstoring aanwezig in het compenseren, ontwijken van pijn. Hierdoor raakt een beweging in de keten van gewrichten verstoord en ontstaat er op een plek in ons lijf pijn. Hiermee gaan we vaak naar de dokter of zoeken we hulp bij een therapeut.  Door goed onderzoek te doen in de hele beweegketen en het nagaan of er in het verleden verstuikingen of valpartijen zijn geweest kan bekeken worden waar de klachten zijn begonnen. De plek waar de pijn zich voordoet is niet altijd de plak van de oorzaak.

Functionele Osteolonomie Intergratie is een behandelmethode waarmee we het hele beweegpatroon bekijken en verstoringen kunnen verhelpen. FOI valt onder de complementaire (aanvullende) gezondheidszorg en wordt (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar in de aanvullende ziekte kosten verzekering.

Naast FOI biedt beterbewegen.nu ook fysiotherapie, manueeltherapie, dry needling, MSU echografie, shockwave therapie, echo geleide elektrotherapie. EPTE en NLP coaching en preventie. kijk voor meer informatie op www.beterbewegen.nu

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.