Time Out voor Mens & Dier

Naam therapeut: Mevr. A.M.C. Driessens
Vestigingsplaats: Nederweert
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Smisserstraat 8 , 6031 AE, Nederweert
Contact:
    - Website: www.timeoutvoormensendier.nl
    - Telefoon praktijk: 0495 450 623
    - Mobiele telefoon: 06 246 231 47
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Lichaam en geest weer terug in balans!

Jin Shin Jyutsu is een Japanse harmoniseringsmethode die toegepast kan worden op mensen én dieren. Het belangrijkste element is het weer op gang brengen van geblokkeerde energiestromen met behulp van handen en ademhaling. Door de aanrakingen – die zonder enige druk worden uitgeoefend – wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Beschouw de handen die u vast zullen houden als de startkabels van een auto. Is de ‘accu’ leeg, dan wordt deze weer opgeladen. Het gevolg is dat uw lichaam zelf aan het werk gaat om dat wat mogelijk is te reactiveren. Heel kort door de bocht wordt Jin Shin Jyutsu ook wel ‘Acupunctuur zonder naalden’ genoemd. De behandeling is volkomen pijnloos en werkt zeer ontspannend. 

Jin Shin Jyutsu wordt ingezet bij personen die niet lekker in hun vel zitten vanwege:

Minderwaardigheidsgevoelens, concentratieproblemen, neerslachtigheid, faalangst, te weinig zelfvertrouwen, leerproblemen, burn-out, echter ook bij fysieke klachten als: slaapproblemen, hoofdpijn, migraine, verlichting van bijwerkingen van medicatie of chemotherapie, verlichting bij chronische klachten, reuma en fibromyalgie, verbetering van uw huidconditie, gewrichtsklachten, duizeligheid, restless legs, whiplash.

Meestal wordt de behandeling aangevuld met het samenstellen van een Bach Bloesem complex. Bach bloesems zijn remedies gemaakt van bloesems van bomen, struiken en planten. Zij helpen emoties en gemoedstoestanden in evenwicht brengen. 

Voor meer informatie: www.timeoutvoormensendier.nl


 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.