EnerGie in Beweging Praktijk voor Cranio-sacraal therapie

Naam therapeut: Mevr. G. Pedrosa Canabrava
Vestigingsplaats: IJsselstein
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Cranio-sacraaltherapiei
Adres: Kwartelkoning 14 , 3403 ZN, IJsselstein
Contact:
    - Website: www.gcraniosacraal.nl
    - Telefoon praktijk: 030 687 837 8
    - Mobiele telefoon: 06 241 843 96
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Believe nothing, no matter where you read it, or who has said it, not even if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. Source: Buddha (and me)

Welkom bij de praktijk EnerGie in Beweging die in 2019 15 jaar bestaat. Gláucia is de Cranio-Sacraal Therapeute (CST). Sinds 10 jaar ontwikkelt zij Stilte in Beweging (SiB). SiB is haar eigen perspectief. De achtergrond van SiB is CST. CST vergroot naast de energie, de vitaliteit en de innerlijke rust. Een CS behandeling stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dit betekent ook dat het soort klachten dat behandeld kan worden zeer divers is zoals hieronder staat:

hoofdpijn en migraine, nek- en schouderklachten, rugklachten en hernia’s, whiplash, Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS), Myalgische Encephalomyelitis (ME), lusteloosheid, depressie, stress, burn-out, slaapstoornissen, posttraumatische klachten, Multiple Sclerose (MS), aangezichtspijn, maag- en darmproblemen, bekkeninstabiliteit. Bij kinderen helpt deze therapie o.a. bij huilbaby’s, hyperactiviteit en dyslexie.

Gláucia werkt met verschillende specialiteiten binnen de natuurgeneeskunde, alternatieve beweegzorg en cranio-sacraal therapie. Stilte in Beweging is ontstaan uit deze verscheidenheid en de ervaringen met cliënten, intervisies met collegae, het organiseren van bij- en nascholingen met binnenlandse en buitenlandse leraren door de jaren heen.

SiB bestaat letterlijk uit alles wat Gláucia tot nu toe ervaren en geleerd heeft zoals: het werken met zwangere vrouwen, pasgeborenen en kinderen. Denk aan concentratievragen, ADHD, maar ook aan hooggevoelige kinderen en volwassenen. Zij werkt ook met Dr. Schüssler celzouten, Bloesem Remedies Nederland, ThetaHealing, Qure Energetic Connections, Touch of Matrix. Ze behandelt paarden en geeft ook behandeling bij u thuis en ook in het water! Bezoek voor meer informatie de website, ook voor informatie over SiB-lessen.

Een welkome verdieping in de stimulering van het zelfherstellend vermogen van het lichaam door subtiele en zachte aanrakingen kwam door Manuele LymfeDrainage. Op deze manier Gláucia is telkens bezig met het fysieke lichaam en ook dankzij haar hooggevoeligheid met de emotionele en energetische aspecten van de mens. Dus de mens als een geheel!

In 2018 is begonen met een verdieping in zichzelf d.m.v. de Coöperatieve Sensitieve Geneeskunde (R) van Dr. E. v.d. Bogaert en verdere lessen in Feldenkrais dat in 2017 gestart zijn. Glaucia staat helemaal achter de worden van Moshe Feldenkrais: "Maak het onmogelijk mogelijk, het mogelijke gemakkelijk, het gemakkelijke elegant en aangenaam!"

Sinds 2016 is Gláucia ook bezig om Familie Opstelling en systemische werk volgens de Meergenerationele Psychotraumatolofie van Prof. Dr. Franz Ruppert vanuit de opleiding Breek de Stilte van Margriet Wentink en Wim Wassink eigen te maken. 2016 is ook het jaar geweest voor Manuele LymfeDrainage (MLD) dat ook het zelfherstelend vermogen van het lichaam dmv zachten en subtiele aanrakingen stimuleert.

Daarnaast ze is bezig om de verdere stappen daarin te nemen via de studie over de Sociale Panorama van Lucas Derks.

Zoals de naam van de praktijk EnerGie in Beweging al laat zien, neemt zij telkens weer stappen in de richting van de Stilte in Beweging. Zij weet het zeker dat alle antwoorden in de stilte zijn. Daarom schreef ze Gláucia Maps dat te lezen is via deze link: http://www.gcraniosacraal.nl/de-therapie/glaucia-maps-2/ Zij weet de richting, zij loopt mee, de cliënt kiest de eigen weg, op de eigen manier en de eigen tijd. Dat is de rol van SiB. SiB is preciezer werken, preciezer waarnemen. SiB is thuis komen in jezelf. SiB is bewust worden van lichaam en geest en hun interactie. SiB is meditatie, is lichaamswerk, is ademhaling, is anatomie, is fysiologie, etc. SiB is EnerGie in Beweging in de Stilte waar al de antwoorden zijn!

Wees Welkom!
U wordt uitgenodigd om een afspraak te maken om zelf te komen ervaren.
Via de website kunt u een Online Afspraak Maken.

Heeft u vragen?
Stuur een What's App, bel vast of mobiel of e-mail !

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.