Helios-Medica

Naam therapeut: Dhr. B. Petrov
Vestigingsplaats: Maarssen
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Shiatsui
Adres: Boomstede 638 , 3608 BR, Maarssen
Contact:
    - Website: www.heliosmedica.nl
    - Telefoon praktijk: 034 655 408 4
    - Mobiele telefoon: 06 463 679 28
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Wie zijn bestemming weet, vindt de weg." Lao Tze

Wanneer u klachten heeft waarvan de oorzaak onduidelijk is of waar artsen in de reguliere geneeskunde u niet bij kunnen helpen, biedt shiatsu of acupunctuur uitkomst. Bij Helios-Medica praktijk voor shiatsu en complementaire geneeskunst in Maarssen wordt u behandeld door een zeer ervaren therapeut. Daarnaast heb ik geen wachtlijst en kunt u binnen een werkdag bij mij terecht.Door het geven van druk met duimen en vingers, maar ook met handpalmen, knieën, ellebogen of voeten, en het uitvoeren van strekkingen en manipulaties wordt de ki (chi) of levensenergie uitgenodigd te gaan stromen. Blokkades worden opgeheven en lege plekken vitaler. Shiatsu spreekt zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan en geeft de mogelijkheid een nieuwe balans te creëren. Daarnaast geeft het een diepe ontspanning op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Hierdoor kunnen je klachten verminderen of verdwijnen en win je aan vitaliteit. Dankzij het feit dat je lichaam aangeraakt wordt, stimuleert shiatsu het lichaamsbewustzijn.Shiatsu wordt liggend of zittend gegeven op een Japanse futon mat of op een ergonomische behandeltafel. De gebruikte technieken kunnen zowel zacht als dynamisch zijn. Soms wordt moxa (samengeperste kruiden) gebruikt. Tijdens de behandeling wordt niet alleen het aangedane lichaamsdeel, maar het lichaam als geheel behandeld. Op die manier werkt shiatsu preventief voor een goede gezondheid!
Klachten en behandelingen :
Shiatsu/Acupunctuur wordt ingezet om onder andere de volgende klachten te behandelen:
Allergieën
Auto-immuunaandoening
Chronische verkoudheden
Fertiliteitsproblemen
Gewrichtsklachten
Hoge bloeddruk
Hoofdpijn
Huidklachten
Luchtwegaandoeningen
Maag-darmklachten
Menstruatieklachten
Slaapproblemen
Heeft u een andere aandoening of klacht die u niet kunt verklaren? Neem contact met ons op om achter te komen of shiatsu/acupunctuur iets voor u kan betekenen. Tevens biedt Helios-Medica andere alternatieve geneeswijzen, zoals auriculo en massages. Door mijn integrale aanpak en de combinatie van verschillende alternatieve geneeswijzen kan ik u altijd verder helpen. Ik werk met behulp van naalden, massage, cupping en moxa (uitwendige warmtebron van kruiden die het lichaam op specifieke locaties verwarmen en versterken). Ook kunnen bepaalde leef- en eetadviezen onderdeel uitmaken van de behandeling.
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.