Praktijk Sinnige

Naam therapeut: Mevr. M.E.M. Sinnige
Vestigingsplaats: Delft
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Nieuwe Langendijk 3 , 2611 VG, Delft
2e praktijkadres: Eli Heimanshof 86 , 2341 PH, Oegstgeest
Contact:
    - Website: www.praktijksinnige.nl
    - Telefoon praktijk: 070 354 806 4
    - Mobiele telefoon: 06 244 527 78
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

In contact Samen op weg

Haptonomie gaat over voelen. In onze maatschappij staan denken en doen vaak op de voorgrond. Haptonomie leert je om beter te luisteren naar je lichaam en je gevoel. Daardoor komen denken, voelen en doen in balans. Dat helpt bij het oplossen van problemen met gezondheid, relaties of werk. Je staat sterker en gezonder in je leven, contacten met anderen worden prettiger en je kunt gemakkelijker bereiken wat je wilt. 

In het haptonomisch contact werk ik met gesprekken, oefeningen en aanraking. Van mensen die bij me komen, hoor ik regelmatig: ik zit prettiger in mijn vel en voel me meer in balans. Ik weet veel beter wat ik wil en wat bij me past. Ik voel me meer serieus genomen in wat ik zeg tegen anderen. Ik durf initiatief te nemen en grenzen te stellen. Ik durf kwetsbaar te zijn en mijn relatie wordt beter en leuker!

Na een academische opleiding heb ik in mijn werk veel mensen begeleid. Dat gaf me voldoening en ik besloot aanvullende opleidingen op dit gebied te volgen. Ondertussen heb ik uitgebreide begeleidingsmogelijkheden te bieden. Ik werk afgestemd op je vraag en je situatie. Naast haptonomie ben ik ervaren in energetisch lichaamswerk, zing ik, geef ik tai chi lessen en ben opgeleid als orthomoleculair therapeut. Orthomoleculaire voedingstherapie is voor mij een logische uitbreiding van de haptonomie. Voeding raakt je aan in je lijf. De juiste, bij je passende voeding geeft energie die nodig is om te leven en te bewegen in de richting die je wenst.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.