Diana Boonen Coaching & Therapie

Naam therapeut: Mevr. D.K. Boonen
Vestigingsplaats: Zoetermeer
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Psychosociale therapie
Adres: Abel Tasmanrede 33 , 2725 KX, Zoetermeer
Contact:
    - Website: dianaboonen.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 294 924 09
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Bewustwording opent de mogelijkheid tot verandering

Welkom bij Diana Boonen Coaching & Therapie! De praktijk voor bewustwording en energetische natuurgeneeskundige therapie. Ik werk vanuit een holistische visie waarbij een mens als één geheel beschouwd wordt. Gezondheid en vitaliteit bestaan wanneer lichaam, geest en ziel in harmonie zijn.


Wanneer je klachten hebt, betekent dit dat er een disbalans is. Deze symptomen kun je als positief ervaren. Als je de betekenis van de klacht weet, kun je deze gaan oplossen door bewustwording. Je kunt andere keuzes gaan maken die voor jou belangrijk zijn.

 

De balans kan op verschillende manieren gestimuleerd worden. Je kunt hierbij denken aan de inzet van coaching om inzicht in gedragspatronen te krijgen, energetische behandelingen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren of de inzet van ondersteunende middelen.

 

Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak achter de klacht en naar een manier om daarin verandering te realiseren. Als je denken en manier van doen verandert, verandert ook het lichaam mee. Door het oplossen van innerlijke blokkades, komt de energie in balans.

Coaching & Therapie
E.E.N.® therapie zoekt naar de dieperliggende oorzaken van ziekte op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het doel van de behandeling is om lichaam, ziel en geest in balans te brengen.
 

Gebruikmakend van verschillende testmethodes, zoals de spiertest, polsdiagnostiek of pendel, kijk ik welke technieken het meest effectief zijn om jou te helpen. Naast gespreksvoering kunnen diverse ondersteunende middelen worden ingezet tijdens de behandeling.

 

Voorbeelden zijn homeopathische middelen uit het Sano-concept, E.E.N. Energetica, Schüssler celzouten, Bach bloesems of een ankh-behandeling.

 

Voor wie kan ik iets betekenen?

Bij verschillende psychische, emotionele en lichamelijke klachten, aandoeningen en diagnoses. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar persoonlijke groei. In overleg bepalen we gezamenlijk de aanpak welke passend voor jou is. Dit betekent dat bij de ene persoon het accent kan liggen op coaching en bij een ander gestart zal worden met een natuurgeneeskundige of energetische behandeling.

 

Klachten kunnen zijn: burn-out, depressie, stress, angsten, boosheid, verdriet, rugpijn, hoofdpijn, migraine, allergieën en voedselintoleranties, laag zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen of faalangst.

 

Als je vragen hebt over klachten die niet in voorgaande opsomming staan, neem dan gerust contact op.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.