Xing Fu Breda

Naam therapeut: Mevr. C.F.J. Kools
Vestigingsplaats: Breda
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: Nestelmakerstraat 40 , 4813 KB, Breda
Contact:
    - Website: Https://www.xingfubreda.nl
    - Telefoon praktijk: 076 522 813 6
    - Mobiele telefoon: 06 104 940 41
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"In mijn zoektocht naar wijsheid, waarheid en liefde, word ik steeds stiller" - M. Jansen


De kracht acupunctuur vandaag de dag

Dat Chinese geneeswijze vandaag de dag nog zo heilzaam is, zo acuraat en zo goed toepasbaar verwondert me nog iedere dag.

Acupuncuur gaat ervan uit dat in iedereen het vermogen is om te helen. Maar soms heeft dat vermogen een helpende hand nodig. Ik als acupuncturiste kan daarbij helpen. De naaldjes die worden gezet zijn zo dun, dat je ze bijna niet voelt, maar oh zo effectief. Ze helpen om spieren en gewrichten weer soepel te laten bewegen, organen weer goed te laten werken. Emoties worden gereguleerd. Je gaat weer heerlijk slapen. Energie/qi gaat stromen.

Na deels een opleiding te hebben gevolgd voor lerares omgangskunde en gezondheidskunde, ben ik afgestudeerd als acupuncturiste. Een manier van werken: een op een, die zo dicht bij de natuur ligt, speekt me bijzonder aan. Ik heb sinds 2003 een eigen praktijk. Door me steeds bij te scholen blijf ik geïnspireerd en heb ik inmiddels een ruime ervaring om met uiteenlopende klachten te werken en op te lossen.

Middels een vraaggesprek en onderzoek kom ik tot een diagnose, waaruit een behandeling voortvloeit die je vlot kan helpen met de vraag waar je voor komt. Tot ziens op de praktijk...en tot die tijd: wees lief voor de wereld en de anderen....

Hartegroet Lian Kools

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.