Natural Holistics natuurgeneeskundig praktijk

Naam therapeut: Dhr. P. van Troost
Vestigingsplaats: Almere
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Kebajastraat 43 , 1336 NA, Almere
Contact:
    - Website: www.naturalholistics.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 511 788 78
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Lifescience therapeut

Als Lifescience therapeut wil ik mensen van hun gezondheidsklachten afhelpen. Ziekte is als een stoornis van het totale organisme. De ziekte dient niet alleen plaatselijk of symptomatisch te worden behandeld, maar in relatie met de totale conditie, leefwijze en levensomstandigheden van de patiënt.

Mijn behandeling als natuurgeneeskundig therapeut richt zich op mensen met allerlei gezondheidsklachten, al dan niet chronisch van aard met als doel om deze onbalans weg te nemen waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en klachten daardoor verdwijnen en de gezondheid wordt bevorderd.

Als lifescience therapeut maak ik zoveel mogelijk gebruik van methoden en (energetische) middelen die in de natuur voorkomen. De intake vindt plaats middels een anamnese die desgewenst vooraf aan de behandeling aan de te behandelen patiënt zal worden toegestuurd. Voor mijn analyse zal ik gebruikmaken van diverse methoden om een juiste behandelplan op te kunnen stellen. Behalve de anamnese zijn deze methoden de oogdiagnostiek en zo nodig ademobservatie.

In het behandelplan is de inbreng en inzet van de patiënt van groot belang en bepalend voor de bevordering van het herstel. In het behandelplan kunnen eet- of leefgewoonten worden geadviseerd, energetische middelen, magnetiseren en/of ademhalingstherapie worden voorgeschreven of geadviseerd.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.