Jouw gezonde darmen

Naam therapeut: Mevr. C. de Waard
Vestigingsplaats: Utrecht
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Orthomoleculaire therapiei
Adres: CAB-Rondom 90 A, 3534 BE, Utrecht
Contact:
    - Website: www.jouwgezondedarmen.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 549 230 27
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ik bied je het beste uit twee werelden, een holistische visie met een wetenschappelijke onderbouwing.

Als je darmen uit balans zijn, zorgt dat niet alleen voor darmklachten zoals buikpijn of problemen met de stoelgang. Veel chronische ziekten zijn in verband te brengen met een verstoorde darmwerking. Ondanks dat ik jou centraal stel en niet je ziekte wil ik je toch een beeld geven van de klachten waarmee je bij mij terecht kunt. Je kunt denken aan (chronische of onverklaarbare) buikpijn, ontlastingsproblemen (obstipatie of diarree), prikkelbare darmsyndroom, hoofdpijn/migraine, moeheid, eczeem, diabetes type 2, hoge bloeddruk, gewrichtsklachten, stress en neerslachtige gevoelens. Misschien verwacht je het niet, maar van al deze klachten is door middel van wetenschappelijke studies een relatie met de darm aangetoond. Als natuurgeneeskundige en farmaceutisch wetenschapper is het mijn doel om je bewuster te maken van het belang van gezonde darmen.

 

Tijdens het eerste consult zullen we uitgebreid je gezondheid bespreken en kijken naar de behandelmogelijkheden waar jij je goed bij voelt. Op deze manier kan ik de behandeling goed laten aansluiten op je persoonlijke situatie en wordt het voor jou ook makkelijker om gemotiveerd aan je gezondheid te werken.


Twijfel je nog? Je kunt een gratis kennismakingsgesprek met me aanvragen. Tijdens dit gesprek kun je vragen stellen over mijn werkwijze en zullen we kijken of ik iets voor je kan betekenen. Ik beantwoord graag je vragen. Vul het contactformulier op mijn website in en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Wie weet tot snel, zodat we samen kunnen werken aan jouw gezonde darmen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.