Natuurgeneeskundig Praktijk Yohimbé

Naam therapeut: Mevr. H.J.M. Doornbos-Koumans
Vestigingsplaats: Elsloo (LI)
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Burg. van Mulkenstraat 1 , 6181 CS, Elsloo (LI)
Contact:
    - Website: www.praktijk-yohimbe.nl
    - Telefoon praktijk: 046 437 034 1
    - Mobiele telefoon: 06 536 272 79
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Je lichaam is je prachtige voertuig, wees er daarom lief voor"

Mijn naam is Veronique Doornbos, woonachtig in Elsloo, Limburg en sinds 2012 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut en sinds april 2018 als E.E.N.® Therapeut.

De naam van mijn praktijk is Yohimbé en betekent een nieuw begin, mentale en lichamelijke kracht, energie, die alle hindernissen overwint, om tot de oorspronkelijke vonk in ons innerlijk terug te keren. De naam Yohimbé is voor mij van grote betekenis en geeft aan dat elk nieuw begin niet altijd even makkelijk is, maar wel mogelijk, het opent deuren en spoort ons aan ons verder te ontwikkelen.
 

De E.E.N.® Therapie staat voor Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapie.  De betekenis van het woord eclectisch is "uit alle systemen het beste halen en er tevens de Eenheid in zien". De E.E.N.® Therapie is een holistische behandelwijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van de cliënt.
 

De E.E.N.® Therapie is energetisch van aard en werkt vanuit het meridiaansysteem om blokkades op energetisch, emotioneel en fysiek niveau in het energiesysteem en lichaam op te sporen en de energie te herstellen. Een uitgebreide anamnese wordt afgenomen bij de cliënt zodat voor de E.E.N.® Therapeut duidelijk wordt, welke therapievormen aan bod mogen en kunnen komen.
 

De therapie bestaat verder uit het behandelen van voedingsintoleranties, drainageproblemen, fysieke verstoringen entoxinebelasting. Verder wordt er gewerkt met thema-therapie, de kracht van vergeving, regressie- en reïncarnatietherapie, psychotherapie, de Ankh, ademhalingstechnieken,endocrinologie, reflexzonetherapie en numerologie en ziektepreventie.
 

De Registeropleiding E.E.N.® Therapeut heeft mij ontzettend veel therapievormen geboden om zowel volwassenen als kinderen te mogen behandelen en te begeleiden.
 

Mijn kennis en ervaring, mijn vertrouwen en intuïtie zorgen ervoor dat de therapievormen die worden aangeboden in mijn praktijk, bij u passen.
Ik kan en zal u begeleiden naar een nieuw begin, met eigen kracht en vertrouwen, zodat uw leven ook het leven van anderen zal verrijken.
 

Hartelijke groet,

Veronique Doornbos

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.