Natuurgeneeskundig Praktijk Yohimbé

Naam therapeut: Mevr. H.J.M. Doornbos-Koumans
Vestigingsplaats: Elsloo (LI)
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Burg. van Mulkenstraat 1 , 6181 CS, Elsloo (LI)
Contact:
    - Website: www.praktijk-yohimbe.nl
    - Telefoon praktijk: 046 437 034 1
    - Mobiele telefoon: 06 536 272 79
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Uw praktijk voor mentale en lichamelijke kracht op een natuurlijke wijze

Mijn naam is Veronique Doornbos, woonachtig in Elsloo, Limburg en sinds 2012 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig Therapeut en sinds april 2018 als E.E.N.® Therapeut.

Yohimbé betekent een nieuw begin, overwint alle hindernissen om tot de oorspronkelijk vonk in ons innterlijk terug te keren. 

De E.E.N.® Therapie staat voor Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapie.  De betekenis van het woord eclectisch is "uit alle systemen het beste halen en er tevens de Eenheid in zien". De E.E.N.® Therapie is een holistische behandelwijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn van de cliënt.

Tijdens het intakegesprek,een uitgebreide anamnese, zal duidelijk worden met welke hulpvraag u naar de praktijk komt. Vanuit deze hulpvraag wordt gekeken welke therapievorm voor u het beste is en kan worden aangeboden. Zowel volwassenen als kinderen kunnen worden behandeld in mijn praktijk. 

De therapie bestaat verder uit het behandelen van voedingsintoleranties, drainageproblemen, fysieke verstoringen entoxinebelasting. Verder wordt er gewerkt met thema-therapie, de kracht van vergeving, regressietherapie, psychosociale therapie, de Ankh, ademhalingstechnieken,endocrinologie, reflexzonetherapie en ziektepreventie.

Voor meer informatie over mijn praktijk, kunt u vrijblijvend kijken op de website van mijn praktijk http://www.praktijk-yohimbe.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.