Ellis - praktijk voor mesologie

Naam therapeut: Mevr. J.W.E. de Wildt
Vestigingsplaats: Doorn
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Mesologiei
Adres: Wilhelminaweg 10 , 3941 DG, Doorn
Contact:
    - Website: www.praktijkellis.nl
    - Telefoon praktijk: 0343 218 003
    - Mobiele telefoon: 06 537 548 98
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ellis: de kindermesoloog

Elk lichaam is anders, is uniek. Eén en dezelfde klacht bij twee kinderen kan verschillende oorzaken hebben. Als mesoloog ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht van jouw kind. Hiervoor gebruik ik verschillende invalshoeken zoals de reguliere westerse geneeskunde, de Ayurveda, de traditionele Chinese geneeskunde, homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde.

Mesologie is een vorm van complementaire geneeskunde, gericht op het behandelen van chronische klachten. Hierbij wordt gekeken naar het lichaam als één geheel. De kracht van mesologie vind ik dat mesologie op zoek gaat naar de dieperliggende oorzaak van de klacht. Dus geen symptoombestrijding, maar de diepte in naar de reden waarom deze klacht is ontstaan.

Een mesologische behandeling is erop gericht het lichaam zelf de balans weer zo goed mogelijk te laten herstellen. De therapie kan bestaan uit: voedingsadvies, leefstijladvies, orthomoleculaire supplementen, homeopathische middelen en/of Ayurvedische kruiden.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.