MarVita

Naam therapeut: Mevr. M.C. Tijmstra
Vestigingsplaats: Nieuwerkerk aan den IJssel
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Voetreflextherapie
Adres: De Esdoorn 33 , 2912 RA, Nieuwerkerk aan den IJssel
Contact:
    - Website: www.marvita.nl en www.datdoetjevoet.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 836 056 04
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

'Tijd nemen voor jezelf... Ontspannen en tot rust komen... Lichaam en geest in balans brengen.'

De eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit een intakegesprek, een uitgebreide anamnese, een analytische massage en een ontspannende massage. Door iedere voet visueel en manueel te onderzoeken en de reflexzones te palperen op pijnpunten, krijg ik vanuit deze verschillende niveaus informatie die gezamenlijk een duidelijk beeld van de conditie geven. 

Tussen de eerste en de tweede afspraak wordt een behandelplan opgesteld. Deze wordt bij iedere afspraak afgestemd en met u besproken.

Vanuit de anamnese wordt getracht de oorzaak van de klacht te achterhalen. Hiervoor gebruik ik diverse systemen o.a. de vijf elementenleer (TCG) en verschillende benaderingen zoals hoe er regulier naar gekeken wordt, hoe er natuurgeneeskundig naar gekeken wordt, metafysisch en welke therapieen/interventies er al zijn of worden toegepast. 

Ook al wordt het vertaald met de vijf elementen, gaat het eigenlijk om vijf bewegingen. Het geeft inzicht in de samenhang en de interacties tussen de interne organen, weefsels, zintuigen, geuren, smaken etc. 

Bij de behandelingen worden westerse technieken gebruikt in combinatie met Chinese technieken: Chinflex. Met deze techniek neem ik de meridianen en bepaalde acupunctuurpunten mee. Dit kan zijn op de voeten, benen, handen, armen, oren en hoofd. 

De combinatie van beide technieken is zeer effectief, versnelt de resultaten en geeft een uitbreiding van behandelingsmogelijkheden. 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw klacht(en) en de mate van herstel.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.