Praktijk Kleurrijk

Naam therapeut: Mevr. E.J. Bodewes - van Dijk
Vestigingsplaats: Oosterbeek
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Licht/Kleurentherapie i, Psychosociale therapie
Adres: Hogeweg 22 , 6862 WZ, Oosterbeek
Contact:
    - Website: www.evalyvandijk.nl
    - Telefoon praktijk: 026 3391077
    - Mobiele telefoon: 06 34898868
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Beter slapen, pijnvrij en energiek door het leven? Dat kan!


Als Natuurgeneeskundige, gespecialiseerd in oa kleurenpunctuur (= acupunctuur zonder naalden) en voeding, zorg ik ervoor dat uw energiesysteem snel en effectief wordt hersteld.
Door mijn manier van analyseren (met oa Kirlianfotografie) en de holistische kijk op de gehele mens en zijn klacht(en), of dit nu een specifiek gediagnosticeerde klacht of een vage onduidelijke klacht is, kan ik direct en efficiënt de oorzaak van de klacht achterhalen. Door deze wijze van werken wordt uw klacht serieus en bij de kern aangepakt.
Het fijne aan mijn behandelingen is dat ze zeer ontspannend werken. Men komt volledig tot rust en hierdoor ontstaan vaak zeer zinvolle inzichten. Hierdoor kan men weer de juiste keuzes maken voor zichzelf.
De behandelingen zorgen ervoor dat u zich beter kan ontspannen, dieper slaapt, pijnvrij en veel energieker door het leven gaat.
Als kleurenpuncturist (sinds 2006) ben ik vanaf medio 2009 lid bij de VBAG en worden mijn behandelingen vergoed door de meeste ziektekosten verzekeraars. Door alle bij- en nascholingen die ik gevolgd heb, ben ik ondertussen zeer breed gespecialiseerd in diverse therapieën en heb ik inmiddels ruime ervaring opgedaan met zeer uiteenlopende gezondheidsklachten in mijn praktijk (www.praktijkkleurrijk.nl).
Naast mijn werk als therapeut geef ik met veel plezier les voor het instituut van kleurenpunctuur te Amsterdam (locatie Oosterbeek) en voor het instituut voor E.E.N. te Panheel (locatie Soesterberg) aan consumenten en therapeuten.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.