Colors4life

Naam therapeut: Mevr. A.J.C. Eek
Vestigingsplaats: Den Haag
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Ayurvedai
Adres: Rijsbes 7 , 2498 AM, Den Haag
Contact:
    - Website: www.colors4life.nl
    - Telefoon praktijk: 015 2159594
    - Mobiele telefoon: 06 275 431 52
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Omdat er wezenlijk een directe verbinding bestaat tussen het centrale zenuwstelsel, de hersenen en de spijsvertering gaan we steeds meer inzien dat problemen zoals migraine, hoofdpijn, stress, rugpijn slecht slapen, burn-out klachten, huidproblemen en vermoeidheid verbeterd kunnen worden door goede voeding en goede leefwijze. Hoe kunnen wij deze factoren gunstig beinvloeden middels behandelingen?

De kracht van een Ayurvedische therapie is een samengaan van persoonsgerichte behandeling en individuele inzet. Het is het leren van een nieuwe taal, uw eigen lichaamstaal via leefstijladvies, voedingstips en een keus aan Ayurvedische behandelingen. Al vanaf de eerste afspraak wordt de behandeling ingezet volgens Ayurvedische anamnese, polsdiagnose en constitutiebepaling, de eigen constitutie, een eigen energiebron.

Een darm-voedingstherapie kan gaan aan de hand van uw ontlastingstest met bijbehorende onderzoeksresultaten. Hiermee krijgt u een persoonsgerichte therapie met voedingsadviezen, leefstijladviezen en passende supplementen om uw unieke lichaamstaal te verbeteren.

Gedurende de behandelingen wordt uw eigen handleiding gepresenteerd, u bent niet op dieet, u maakt kennis met uw nieuwe leefwijze!

Colors4Life is er voor alle vrouwen en bent u geïnteresseerd of zou u graag advies krijgen voor het verbeteren van uw vitaliteit en levensenergie? Colors4Life biedt lichaamsgerichte therapieën aan met wortels vanuit de kleurentherapie en Ayurveda, een bron van oerkracht, diverse massages, kleurenlichtenergie, Indiase zweetcabine én heel belangrijk: persoonlijke aandacht voor uzelf.

Neem contact op met Colors4Life een goede keuze!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.