Amplitude

Naam therapeut: Mevr. A.C. Engel
Vestigingsplaats: Noordwijk (ZH)
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Kinesiologiei
Adres: Kerkhofpad 8 , 2201 LB, Noordwijk (ZH)
Contact:
    - Website: www.praktijkamplitude.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 36404046
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Maak een einde aan stress, vage klachten en een burn-out

Maak een einde aan stress, vage klachten en een burn-out

Bent u steeds vermoeid, kunt u slecht slapen, is alles u te veel?

Symptoombestrijding alleen biedt vaak geen oplossing, wat de klacht ook is. Dat komt omdat de onderliggende oorzaak van uw klacht blijft bestaan. Samen gaan we bij Amplitude Praktijk voor Natuurgeneeskunde in Noordwijk aan de slag om deze oorzaak aan te pakken.

Anna Engel is gespecialiseerd in het behandelen van stressgerelateerde klachten en het bieden van emotionele ondersteuning.
Een bijdrage aan gezondheid en vitaliteit met bioresonantie en andere therapievormen.

Als u op een natuurlijke manier de oorzaak van uw klacht aan wilt pakken dan bent u van harte welkom. Tijdens het consult onderzoeken we samen hoe u beter in balans komt. Ik - Anna Engel - help u om bewust te worden van de onderliggende oorzaken en inzicht te krijgen in wat u daar zelf aan kunt doen.

Hoe gaan we te werk?
Ik werk vanuit het holistische principe dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een luisterend oor en oprechte belangstelling voor mensen ontbreken niet in mijn methode.

Testen met systemen
Tijdens het intakegesprek bespreken we samen wat u van de behandeling mag verwachten en welk testsysteem het beste ingezet kan worden voor uw klachten. Asyra bioresonantie of het MARS III resonantiesysteem. Ter ondersteuning van mijn behandelingen werk ik in overleg eventueel met Auriculo en SuperTuning.


Ik ben Anna  woon en werk in Noordwijk (Zuid-Holland). Verpleegkundige, natuurgeneeskundig therapeut en levenscoach. Samen met de reguliere geneeskunde lever ik een bijdrage aan gezondheid en vitaliteit.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.