Baalanz Acupunctuur & Natuurgeneeskunde

Naam therapeut: Mevr. A.A.M. van Baal - Peeters
Vestigingsplaats: Haelen
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Oosterse geneeskunde, Psychosociaal
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Acupunctuuri, Psychosociale therapie
Adres: Schepenbank 35 , 6081 DB, Haelen
Contact:
    - Website: www.baalanz.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 55956850
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

BAALANZ ACUPUNCTUUR & NATUURGENEESKUNDE VOOR VROUWEN

 

Mijn naam is Aggie van Baal, ik ben acupuncturist en energetisch natuurgeneeskundig therapeut. Ik ben gespecialiseerd in vrouwenklachten. Mijn doel is dat vrouwen zich in elke levensfase fysiek en mentaal in balans voelen.

 

Acupunctuur helpt bij vrouwenklachten

Vrouwenklachten worden in de Chinese geneeskunde al meer dan 3000 jaar met succes behandeld. Vrouwen hebben vaak klachten die gerelateerd zijn aan het complexe hormonale systeem. Hormonen hebben veel invloed op emoties en stemmingen en hebben tevens een verbinding met het onderbewustzijn van de vrouw. Door de diverse levensfasen zoals menstruatie, zwangerschap en menopauze en de daarmee samenhangende hormoonschommelingen, kunnen vrouwen fysiek en mentaal uit balans raken.  Acupunctuur helpt bij fysieke en mentale klachten.

 

Fysieke klachten

Zoals menstruatieklachten, PMS klachten, zwangerschapsklachten, overgangsklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen, endometriose en vele andere gynaecologische klachten.

 

Mentale klachten

Zoals prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, frustraties, onzekerheid, angsten, veel piekeren of veel zorgen maken, onrust, zwaarmoedig gevoel, concentratieproblemen, verminderd geheugen, stress en spanning.

In mijn praktijk combineer ik de eeuwenoude Oosterse (Indiase en Chinese) geneeskunde met de moderne Westerse natuurgeneeskunde. Mijn ervaring is dat een combinatie van deze geneeswijzen een maximaal effect op de gezondheid heeft.

 

Ben je als zelfbewuste en moderne vrouw op zoek naar meer balans in je leven? En wil je aandacht en tijd voor jouw probleem in een informele en ontspannen sfeer?  Bel of mail mij gerust. Je bent van harte welkom!

 


 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.