Baalanz Acupunctuur & Natuurgeneeskunde

Naam therapeut: Mevr. A.A.M. Baal - Peeters
Vestigingsplaats: Haelen
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Acupunctuuri
Adres: Schepenbank 35 , 6081 DB, Haelen
Contact:
    - Website: www.baalanz.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 55956850
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Op zoek naar Baalanz?

Hartelijk welkom bij Baalanz Natuurgeneeskunde. Baalanz is een moderne en vernieuwende praktijk waar alle aandacht is voor jou!

Een gezond en gelukkig leven kan pas als we lichamelijk en geestelijk in balans zijn én datgene kunnen doen wat we graag willen doen. Maar wat doe je als je te horen hebt gekregen dat je met een bepaalde klacht moet leren leven of dat er na diverse behandelingen geen verbetering is opgetreden? Klachten zijn een signaal dat er een disbalans is tussen lichaam en geest. Mijn doel is om de oorzaak van jouw klacht te achterhalen en daarmee de balans te herstellen.

In mijn praktijk combineer ik de eeuwenoude Oosterse geneeskunde met de moderne Westerse natuurgeneeskunde. Mijn ervaring is dat een combinatie van beide geneeswijzen een maximaal effect op jouw gezondheid heeft. De door mij gebruikte therapievormen zijn op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan. Dit zijn onder andere (oor)acupunctuur, guasha- , orthomoleculaire- en sivas therapie. Omdat iedereen uniek is, stem ik de behandeling af op jouw specifieke klacht.

Als natuurgeneeskundig therapeut heb ik een 5-jarige HBO opleiding gevolgd in de Oosterse (Indiase en Chinese) en Westerse natuurgeneeskunde. Daarna heb ik me verder gespecialiseerd in de Oosterse geneeskunde. Ik ben toegankelijk, heb oprechte belangstelling en een luisterend oor voor jou.  Mijn inspiratie en voldoening haal ik uit het herstellen van jouw balans!


Hartelijke groet,
Aggie van Baal

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.