Bowen Therapie Purmerend

Naam therapeut: Mevr. M.P. Koopman
Vestigingsplaats: Purmerend
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Amstellaan 2 b, 1442 RX, Purmerend
Contact:
    - Website: www.bowenpurmerend.nl
    - Telefoon praktijk: 0299 606098
    - Mobiele telefoon: 06 12477656
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Hallo, mijn naam is Marieke Koopman en ik ben Bowentherapeut. 
In Bowentherapie kan ik mijn passie voor het helpen van mensen en mijn interesse voor natuurlijk genezen helemaal kwijt.  Met behulp van de Bowentechniek combineer ik de genezende kracht van ontspanning met de snelheid waarmee prikkels via het fascieweefsel in het lichaam worden doorgegeven. Het lichaam wordt zo gestimuleerd zichzelf te herstellen en weer in balans te komen.
Het blijft mij fascineren dat, soms al met 1 of 2 behandelingen, mensen diepe ontspanning ervaren, zich soepeler voelen en minder pijn ervaren. Vaak al met een paar behandelingen voelen ze zich energieker en beter in hun vel. En dat met behulp van een techniek die voor je lichaam helemaal niet belastend is. Bowen is zacht (mensen omschrijven het vaak als ‘kleine kneepjes’), het lichaam krijgt met pauzes de tijd om de informatieprikkels te verwerken en alleen dat wat nodig is wordt behandeld.
Het rustige karakter past heel goed bij mij. Harde technieken vind ik niet prettig. Ik ben voor stilte en rust in deze overvolle en hectische maatschappij.  En, mede door eigen ervaring, ben ik ervan overtuigd dat je met heel weinig input, heel veel in je lichaam in beweging kan brengen.  Less is more!
Heeft Bowen je interesse gewekt en wil je meer weten? Op mijn website www.bowenpurmerend.nl kan je meer lezen en je eventueel aanmelden voor een proefsessie.

Wie weet tot ziens!
Hartelijke groet,
Marieke

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.