Relise Natuurgeneeskunde

Naam therapeut: Mevr. E.P.H. Langestraat - Nooren
Vestigingsplaats: Bergen op Zoom
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Voetreflextherapie
Adres: Statietjalk 19 , 4617 GN, Bergen op Zoom
Contact:
    - Website: www.relise.nl
    - Telefoon praktijk: 0164 246355
    - Mobiele telefoon: 06 221 007 76
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Wat Reflexzonetherapie voor u kan betekenen

 

In mijn praktijk werk ik met reflexzonetherapie, ook wel reflexologie of drukpuntmassage genoemd. Dit is een techniek van het masseren van de voeten voor herstel van een goede energiestroming in het lichaam, de basis van onze gezondheid. Door drukpunten onder en op de voeten worden verbindingen met organen gelegd waardoor deze weer beter kunnen gaan functioneren en u gaat daardoor uzelf weer energieker voelen omdat het zelfgenezend vermogen wordt aangezet.

Zwangerschapsreflexologie is speciaal gericht op ongemakken in de zwangerschap, maar ook om de bevalling te ondersteunen. 

Er is nog een speciale techniek zoals zenuwreflexologie. Door deze therapie wordt er alleen op de zenuwpunten gewerkt waardoor pijn kan verminderen of zelfs kan verdwijnen.

Sinds 2006 heb ik mijn eigen praktijk waar ik vele klachten behandel met deze methodieken. Bent u zwanger, heeft u pijn of andere klachten, dan kan ik misschien iets voor u betekenen.

Mijn naam is Liesbeth Langestraat, natuurgeneeskundig reflexzonetherapeute. Ik ben ondernemend, leergierig, meelevend, een goede luisteraar en ik streef naar een goed herstel van klachten bij mensen.

 

www.relise.nl 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.