Lumen

Naam therapeut: Mevr. N.E.J. Moonen
Vestigingsplaats: Helmond
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Psychosociale therapie
Adres: Herenlaan 162 , 5708 ZS, Helmond
Contact:
    - Website: www.praktijk-lumen.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 45292495
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Lumen, thuiskomen in jezelf.

Als EEN-therapeut help ik, Nicolle Moonen, je graag om je innerlijke kracht te hervinden, zodat je weer energiek en vol vertrouwen je levenspad kunt bewandelen.

Als je even niet zo lekker in je vel zit of je voelt je onzeker, dan help ik je met het zoeken naar de oorzaak en help die op te lossen. Ik help je op een liefdevolle manier gebeurtenissen van vroeger op te sporen. Gebeurtenissen die je je misschien niet eens meer herinnert, maar die je nu wel nog bewust of onbewust beïnvloeden en tot lichamelijke of geestelijke klachten leiden. De herinneringen worden op een zachte manier geheeld, zonder dat je de emotie helemaal opnieuw beleeft. Door bewust te worden, te vergeven en daarna los te laten, kom je weer helemaal in je kracht te staan. Ik beschik over meerdere therapievormen die ik hierbij kan inzetten, zodat er altijd een therapievorm is waarbij jij je prettig voelt. Van belang is daarbij wel dat je bereid bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen en ook echt met jezelf aan de slag wilt gaan.

In mijn praktijk vind je een geduldig luisterend oor, een gezonde dosis humor en mag je gewoon jezelf zijn. Je komt er tot rust, leert hoe je jezelf kunt helpen, zodat je energiek en vol vertrouwen je levenspad kunt blijven bewandelen. Dat is de verlichting die Lumen je biedt!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.