Namasté (Holistische Centrum voor Energetische Natuurgeneeskunde

Naam therapeut: Mevr. I.A.H. van den Oever
Vestigingsplaats: Geleen
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Energetische (Eclectische) therapiei, Psychosociale therapie
Adres: Weberstraat 13 , 6164 CC, Geleen
Contact:
    - Website: www.namaste.company
    - Telefoon praktijk: 06 132 235 93
    - Mobiele telefoon: 06 13223593
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Samen werken aan het herstel van de balans tussen lichaam, geest & ziel.

Het leven gaat niet altijd over rozen. Hoe je daarmee omgaat heeft directe gevolgen voor je gezondheid en welzijn.

Ook ervaringen die heel ver terug liggen in de tijd, kunnen nog jaren van invloed zijn op hoe jij je leven leeft en ervaart. 
 
Soms loop je letterlijk vast door alle emoties en spanningen die zich door de jaren heen hebben opgestapeld.

Gebeurtenissen, jouw reacties daarop en emoties daarbij, worden opgeslagen in het onderbewuste. Van daaruit worden ons gedrag, onze gedachten en onze reacties op mensen en situaties aangestuurd. Zonder dat wij ons daar vaak van bewust zijn.


Wanneer je emoties verdringt, niet verwerkt of (nog) niet goed kunt hanteren, kan je emmer op den duur overlopen. Je lijf gaat protesteren. De energiestroom blokkeert. Je krijgt allerlei - soms vage -  klachten.

Je voelt je moe of onrustig. Hebt pijn. Of slaapt slecht. Bent heel druk of juist heel lusteloos. Misschien zonder je jezelf steeds meer af. Voel je je niet begrepen door je omgeving.

Allemaal tekenen die erop wijzen dat het tijd is om ruimte te maken voor een nieuw begin. 


Klachten gaan niet vanzelf over. De tijd heelt geen wonden maar haalt hooguit de scherpe kantjes af van je boosheid, pijn, verdriet of frustratie.

Wanneer je te lang wacht met het inschakelen van hulp of in de ontkenning blijft zitten, loop je het risico om in een depressie, burn-out of zelfs bore-out te geraken.


Mijn naam is Irene van den Oever en ik begeleid en ondersteun mensen met (chronische) lichamelijke en/of psychische (pijn)klachten. 


In mijn  praktijk heb ik al heel veel mensen succesvol mogen begeleiden. Hoe zij niet alleen mij maar ook de behandelingen hebben ervaren en hoe hun leven daardoor is veranderd, kun je lezen op diverse pagina’s op mijn website: https://www.namaste.company


Namasté, de naam van mijn praktijk is heel bewust gekozen. In 2000 heb ik een tijdje in Calcutta, India gewoond en gewerkt als vrijwilliger voor de organisatie van Moeder Teresa. Daar heb ik diepgaand kennis mogen maken met de Indiase leefgewoonten en cultuur.


Namasté is Sanskriet en betekent: de Ziel in mij groet de Ziel in jou.

Voor mij is ieder mens, iedere Ziel uniek. Maatwerk staat daarom bij mij voorop. Jij staat centraal. Samen kijken we wat jij nodig hebt, wat echt goed bij jou past én in jouw situatie het beste resultaat oplevert. 


Ik behandel niet slechts de klachten of symptomen maar kijk naar de dieperliggende oorzaken. Wanneer die worden aangepakt, kun je echt ‘helen’ en van je klachten worden verlost.

Alle Kracht en alle antwoorden liggen in je-Zelf. Ik leer je hoe je die antwoorden en die Kracht in je-Zelf kunt vinden en inzetten. 


Samen werken we aan het herstel van de balans tussen lichaam & geest, emoties en gedachten. Je krijgt inzicht in de oorzaken van jouw klachten. Ontvangt tips en tools die je helpen om weer vol zelfvertrouwen de leiding over jouw leven te kunnen nemen.

Je vindt rust in jezelf, kunt weer echt genieten van het leven. Ondanks en dankzij alles wat zich daarin afspeelt.


Wil jij dat ook? Van je klachten af zijn en volop kunnen genieten van het leven? Of blijf je aanmodderen en hopen dat het ooit vanzelf over gaat?  Ondanks dat je diep van binnen weet dat het zo niet werkt ..


Ben jij er nu klaar voor om echt stappen te gaan zetten om van je klachten af te komen?

En kun je daar ondersteuning en begeleiding bij gebruiken?

Dan wil ik je van harte uitnodigen om met mij contact op te nemen. Zodat we samen kunnen kijken of mijn ondersteuning in jouw unieke situatie datgene is waar jij naar op zoek bent.


Is mijn ondersteuning niet passend, dan doe ik mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat je op de juiste plek terecht komt. Ik kan je in dat geval doorverwijzen naar een andere therapeut of behandelaar. 
Ik hoop van harte je te mogen begroeten en kijk er naar uit met jou kennis te maken.

Hartegroet,

 

Irene van den Oever

 

 

 

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.