Petra Schalkwijk, Allergie Vrij Woerden

Naam therapeut: Mevr. A.P. Schalkwijk
Vestigingsplaats: Woerden
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Pompmolenlaan 26 , 3447 GK, Woerden
Contact:
    - Website: www.allergie-vrij-woerden.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 14789999
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Een allergie hoeft niet levenslang te zijn!

Total Reset (voorheen N.A.E.T. Nambudripads’ Allergy Elimination Treatment) is ontwikkeld om jouw lichaamsenergie af te stemmen op de energie waar je allergisch voor bent. Na de behandelingen zal je niet meer allergisch reageren.

Alles heeft zijn eigen energie. Appel heeft een bepaalde energie, dieren, pollen, chocolade, huisstof, crèmetjes etc. Wanneer jouw energie 'botst' met een andere energie, kan dit zich uiten in bijvoorbeeld niezen, loopneus, bultjes of een andere allergische reactie. Door simpelweg de stof waar je allergisch voor bent vast te houden en tegelijkertijd via stimulatie van de zenuwbanen op de rug (rugmassage) jouw lichaamsenergie af te stemmen op de stof, zal er geen allergische reactie meer op treden.

Petra Schalkwijk is de Total Reset therapeute bij Allergie Vrij Woerden binnen het centrum voor Natuurgeneeskunde Woerden. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie of een afspraak wilt maken, kunt u kijken op www.allergie-vrij-woerden.nl of bellen met 06 1478 9999.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.